Slank door de overgang

Slank door de overgang – kopen of niet? Lees hier mijn review met ervaringen.

Wanneer je naar de overgang gaat of in de overgang zit bestaat de kans dat je van het boek “Slank door de overgang” van Ria Kamelle gehoord hebt. Dit is een boek waar veel over wordt gepraat is en populair is bij vrouwen in de overgang die kilo’s kwijt willen raken of willen voorkomen dat ze kilo’s aankomen. In dit blog geef ik mijn eigen review over het product “Slank door de overgang”.

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle is auteur en heeft een community opgericht speciaal voor vrouwen in de overgang. Ze staat bekend als expert op het gebied van de overgang en alles wat erbij komt kijken. Ria heeft ook meerdere e-books geschreven over dit onderwerp.

Ria Kamelle

Wat is Slank door de overgang?

Slank door de overgang is een e-book waarin je recepten vindt en vele tips hoe je slank door de overgang gaat of kan afvallen. Een e-book is een digitaal boek wat wil zeggen dat je het boek niet thuis bezorgd krijgt op je deurmat 😊

Nadat je betaald hebt kom je op een geheime pagina waar je een account kan aanmaken in het leden-gedeelte. In het leden-gedeelte kan je het e-book downloaden en opslaan op je computer of laptop. Je kan hem ook bekijken via je e-reader of tablet. Je kan het e-book ook uitprinten als je dat zou willen. Alle bonussen die bij de aanschaf horen zitten tevens in het leden-gedeelte.

 

Waarom Slank door de overgang?

Veel vrouwen hebben vaak meerdere dingen geprobeerd om slank door de overgang te komen. Soms heeft hetgeen wat ze uitproberen geen succes. Dit is erg frustrerend omdat je al mogelijk last hebt van overgangsklachten en dan lukt het niet om de kilo’s kwijt te raken of je komt kilo’s aan.

Daarom kan het verstandig zijn om Slank door de Overgang aan te schaffen. Je krijgt uitgelegd hoe je slank door de overgang kunt komen en dat je je niet onprettig hoeft te voelen tijdens de overgang. Je gaat vol zelfvertrouwen hiermee aan de slag en je blijft er goed uit zien. Misschien ga je er zelfs beter uitzien voordat je in de overgang was.

De leden-omgeving

Ledenomgeving Slank door de Overgang

De leden-omgeving ziet er overzichtelijk uit. Het e-book en alle bonussen zien er overigens ook netjes uit. Ria Kamelle vertelt hoe ze zelf door de overgang heen is gekomen en positief terug kijkt op die periode. Er zitten 50 recepten in en Ria geeft tips hoe fit en gezond door de overgang heen te komen.

De bonussen die je erbij krijgt zijn:

40 groene smoothies
40 vet verbrandende groene smoothies en Juices e-book
Kledingadvies
Een video over kledingadvies voor vrouwen in de overgang
Boodschappenlijstje
Een handige maaltijdplanner en boodschappenlijstjes

Tegenwoordig is zo’n maaltijdplanner wel handig. Iedereen heeft een druk leven en als je dan alles gepland hebt hoef je niet steeds na te denken wat je nu weer moet gaan koken. Zo weet je precies wanneer je welk gerecht gaat klaarmaken en wat je daarvoor nodig hebt.

De 3 pijlers van “slank door de overgang”

Het e-book baseert zich op 3 pijlers. In het e-book kan je hier uitgebreid over lezen.

  • Jouw mindset

Met jouw mindset wordt bedoeld hoe je denkstijl is en je overtuigingen die jou bewust en onbewust kunnen belemmeren. Wanneer je wilt afvallen en je hebt de overtuiging dat je dan bijna niets meer mag eten dan belemmert deze overtuiging je. Deze overtuiging klopt dus niet. Deze overtuiging zorgt voor stress en is niet vol te houden.

  • Hormoonhuishouding

Tijdens de overgang gaan de hormonen schommelen. Je hormoonniveau daalt en dit kan je eetlust vergroten waardoor je meer kan gaat eten. Vrouwen worden minder actief als ze ouder worden en dit heeft een tragere stofwisseling als gevolg.

  • Natuurlijke ingrediënten

Dit e-book bevat simpele natuurlijke recepten waardoor je gezonde ingrediënten binnen krijgt die je overgangsklachten helpen verlichten en je buikvet vermindert. Door veel fyto-oestrogeenrijke ingrediënten naar binnen te krijgen genieten we van minimale overgangsklachten.

De recepten

Geen enkel recept in het e-book bevat suiker. Geen ramp als je een zoetekauw bent. Naarmate je minder suiker gaat gebruiken ontdek je de natuurlijke zoete smaak van producten die je wellicht lekker vindt. Wanneer je dit een tijdje doet en je gaat daarna bijvoorbeeld chocolade eten dan merk je ineens dat de chocolade wel erg zoet is en dat je die dan eigenlijk niet meer lekker vindt 😊

gezonde maaltijd

Het resultaat

Als je ziet wat je allemaal voor 37 euro krijgt is het werkelijk een koopje. Het e-book is compleet en echt waar voor je geld. Als je bedenkt wat de informatie voor je kan betekenen voor jou en voor je gezin.

Na een week wat recepten te hebben uitgeprobeerd voelde ik me al fitter. Ik kreeg meer energie. Na 2 weken was ik een kilo kwijtgeraakt. Na anderhalve maand zat ik op mijn ideale gewicht. De hormoonbalans herstelt zich op een natuurlijke manier en daarom voel ik me fitter. De recepten zijn niet alleen voor vrouwen in de overgang maar je gezin kan er ook van mee-eten, dat is wel handig. Niet 2 x koken maar gewoon mee-eten met de gezonde maaltijden van Slank door de Overgang

Hoeveel is het jou waard om prettig door de overgang te komen? Voor jou en je gezin.

Geen risico op een miskoop

Wees niet bang wanneer je erachter komt dat dit product niet voor jou werkt. Je mag namelijk voor 30 dagen “Slank door de Overgang” uitproberen. Wanneer je niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug. Geen excuus dus om het product aan te schaffen want je loopt dus geen enkel risico.

geen risico

Conclusie

Koop dit product niet wanneer je een wonderpil verwacht. Je moet wel zelf de tips proberen en de gerechten maken. Verlichting van de overgang komt niet uit de lucht vallen, je moet er wel wat voor doen en daar helpt dit programma je heel goed bij.

Het is je hele levensstijl wat verandert en je verliest gewicht. Je vindt een natuurlijke balans wat je lichaam wilt en wat jij wilt. Je lichaam verandert, accepteer het en laat je verder helpen met “slank door de overgang”.

Wil jij ook prettig en slank de overgang door? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie en om het product te kopen.

Slank door de overgang

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *